Oletko sinä Best-Caravanin
uusi huoltomekaanikko?

Suomen johtava matkailuajoneuvoalan yritys Best-Caravan avaa uuden toimipisteen Seinäjoelle maaliskuussa 2021.
Haussa on kaksi asiakaspalveluhenkistä mekaanikkoa retkeily- ja matkailuauto- sekä vaunuhuoltoon.

Töihin Suomen merkittävimpään matkailuajoneuvotaloon?

Meillä pääset toteuttamaan asiakkaiden unelmia!

Löytyykö sinun seuraava työpaikkasi maamme johtavasta matkailuajoneuvoalan yrityksestä asiakkaidemme vapaa-ajan unelmien ja alan parhaiden tuotemerkkien parista?

Best-Caravan on Suomen merkittävin matkailuajoneuvoratkaisuja ja -palveluita tarjoava yritys. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Hyvinkäällä, Kuopiossa, Oulussa, Tamperella ja Turussa, sekä alkuvuodesta 2021 myös Seinäjoella. Liikevaihtomme oli vuonna 2019 hieman yli 50 miljoonaa euroa. Matkailuajoneuvojen ohella palvelutarjontamme kattaa varaosa- ja tarvikemyynnin sekä huolto-, pesu- ja matkaparkkipalvelut.

Asiakkaidemme pyynnöstä avaamme uuden karavaanikaupan Seinäjoelle maalisuussa 2021. Etsimme joukkoomme uusia matkailuajoneuvoalan ammattilaisia.

Best-Caravan hakee Seinäjoelle kahta asiakaspalveluhenkistä mekaanikkoa.

Sinustako uusi bestisläinen?

Toimintamme laajentuessa etsimme Seinäjoelle kahta asiakaspalveluhenkistä huoltomekaanikkoa työskentelemään matkailuajoneuvojen huollon parissa. Mekaanikkona olet keskeisessä asemassa toteuttamassa asiakkaidemme vapaa-ajan unelmia. Sesonkiaikana teet pääsääntöisesti myytyjen ajoneuvojen huoltoja ja kausihuoltoja. Hiljaisempina vuodenaikoina pääset keskittymään muun muassa aikaa vieviin korikorjauksiin ja vakuutusyhtiöiden tilaamiin töihin.Työsi alkaa 2.1.2021 perehdyttämisjaksolla.

Me bestisläiset tartumme ahkerasti toimeen ja autamme kaveria. Meillä puhalletaan yhteen hiileen. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja yrityskulttuurin, jossa vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Vierastamme työkulttuuria, jossa istuskellaan ja odotetaan jonkun muun hoitavan asiat omasta puolesta. Kehitämme myös jatkuvasti palveluitamme tavoitteenamme tarjota maan parasta asiakaspalvelua. Odotammekin sinulta:

  • Aktiivista ja rohkeaa otetta työntekoon
  • Näyttöä huolto- ja korjaustehtävistä sekä kiinnostusta kehittää omaa osaamistasi varustetason noustessa ja tekniikan monimutkaistuessa
  • Joustavuutta ja motivoitunutta asennetta
  • Hyvää asiakaspalveluhenkeä


Lisäksi katsomme eduksesi:

  • Matkailuajoneuvoalan tuntemuksen
  • Alalle soveltuvan koulutuksen


Jos innostuit lukemastasi ja tunnet pienen bestisläisen heräävän sisälläsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Työhakemuksesi voit jättää meille alla olevalla lomakkeella. Työ alkaa 2.1.2021 perehdytysjaksolla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuula Romppanen tuula.romppanen@bestcaravan.fi tai 050 381 6639.

Työhakemus:
Best-Caravan Seinäjoki